Powerpoint teknikk

Powerpoint teknikk på alle arenaer

PowerPoint teknikerens ansvar inkluderer drift av hele presentasjonen. PowerPoint teknikeren brukes primært i hovedsesjoner i plenum med flere deltakere. Kopperud Nordic eventassist er blant de mest respekterte samarbeidspartnerne. Innenfor event assistanse i Oslo og Akershus tilbyr vi profesjonelle audiovisuelle tjenester til firmaarrangementer, kurs, messer, events og konferanser.

Powerpoint teknikk på alle arenaer

Vi jobber på noen av de største arenaene på Østlandet, for eksempel konferansesentre, hotell, stadioner, arenaer og andre bedriftsmiljøer. eventassist’s personell er erfarne mennesker, som er dyktige innen sine respektive felt. Vi kommer når vi skal, kler oss profesjonelt og kommuniserer effektivt.

Når selskaper trenger Powerpoint tekniker i Oslo og Akershus, kontakter de oss eller en av våre samarbeidspartnere. Dette fordi vi verdsetter kundens tid og gjør det riktig hver gang.

Skiftende Powerpoint teknologi

De avanserte og stadig skiftende teknologiløsningene krever at audiovisuelle teknikere har kompetanse til å utføre alle nødvendige oppgaver i et typisk oppsettmiljø. Vi er stolte av å ha inngående kunnskap om de nyeste teknologiløsningene og utstyret. Det er ekstremt viktig for oss i eventassist at våre kunder har dyktige AV konsulenter med kompetanse innen feltene de skal levere i.

«- Når dere er tilstede skjer det aldri noe galt, men når vi skal ordne det selv går det alltid galt…»

Spiller teknikken på lag?

Dersom du vurderer å gjennomføre presentasjon med bruk av Powerpoint på et event, er det alltid viktig at teknikken virker som den skal. Ofte hører vi våre kunder si; «- Når dere er tilstede skjer det aldri noe galt, men når vi skal ordne det selv går det alltid galt…». – dette er ikke noe som overrasker oss fordi vi allerede har tatt forhåndsregler som gjør at det sjelden oppstår problemer under konferansen. Det er jo hele poenget med å leie inn powerpoint teknikere i utgangspunktet?

Snakk med en ekspert om Powerpoint teknikk for kurs, konferanse, messe og andre events via vår live chat nede til venstre på skjermen, eller send melding fra vårt kontaktskjema.

Konferanse digitalt via livestream
eventassist.no