fbpx

Konferanse digitalt via live stream – Covid-19 utbrudd

Konferanse – og event bransjen vår har blitt hardt rammet av korona virus utbruddet. Mange av våre kunder har måttet avlyse events og konferanser. Dette medfører store konsekvenser for alle parter i bransjen som hoteller, konferansesentere, selskapene som skal holde konferanser og event samt oss leverandører som lever av dette.

Løsninger for videostrømmet konferanse

Det finnes likevel måter å gjenomføre konferanser under koronakrisa. Flere og flere av våre kunder velger å gjennomføre konferanser via live stream hvor deltakerene følger konferansen på f.eks YouTube direkte og kan kommunisere via chat eller andre platformer.

Andre løsninger har vært motsatt hvor foredragsholder ikke kan være tilstede og velger å kjøre presentasjoner og holde foredrag vi Skype. Hvor man deler skjermen og kjører Powerpoint presentasjoner fra sin egen PC direkte ut på projektor i salen og / eller direkte til live stream.

Hvordan vi leverer konferanse løsninger digitalt

Vi leverer det tekniske for disse typer live stream konferanser, og vil kunne hjelpe dere å gjennomføre konferanser som i praksis holdes fra møterommet hos bedriften eller i et konferansesenter med kun 1-5 personer tilstede. Vi leverer også supportløsninger hvor vi f.eks har live chat support for deltakere som trenger hjelp til å koble seg på eller har tekniske spørsmål underveis i konferansen. For denne tjenesten bistår vi deres deltakere fra vårt kontor på Gardermoen med live chat, fjernstyring av PC og eventuelt telefonsupport. Vi leverer utleie PCer, video mikser, bemanning og ellers alt man trenger for å gjennomføre videokonferanse via levende strømming (livestream) og sanntids-interaksjon med deltakerne på event og konferanse.

Kapasitet på Internett-linje

Dersom du vurderer å gjennomføre deres konferanse på denne måten er det viktig at man påser at at man har tilstrekkelig kapasitet på intetnettlinja hvor videostrømmen skal kjøres fra og konferansen skal holdes. Det kreves minimum 50 mbit dedikert Internett-linje for at kvaliteten på video, lyd og sanntids-strømming skal være ok, vi foretrekker minst 100 mbit – 200 mbit dedikert hastighet for å garantere tilstrekkelig kvalitet.

Snakk med en ekspert om videostrømming (live streaming) av event og konferanse i disse korona tider via vår live chat nede til venstre på skjermen, eller send melding fra vårt kontaktskjema.

Neste innlegg
Powerpoint tekniker til kurs og konferanse
Meny